Zidul

A fost și întotdeauna va fi un zid orb, surd, mut, insensibil, care îi va ține pe oameni departe unii de ceilalți astfel noi vom deveni celulele nervoase a unui sistem automatizat bazat pe reacții robotice în care nu există eu, există doar noi. Zidul se hrănește cu frustrările nexprimate, cu gândurile îngropate, cu șoaptele cu greu alterate în stare vizibilă. El este ceea ce unii numesc rău, ceea ce ne face să fim autodestructivi. Ne instigă la genocid intelectual prin catafalctul pe care ni-l pune pe ochi, pe gură , pe urechi. Ne aduce mai aproape de auto anihilare totală a ultimilor parți de umanitate astfel in clipa fatală dinainte de extincția totală. Zidul nu are vârstă, nu are început, evoluează, învață, întelege, distruge, analizează, crează noi piedici, neutralizează. A fi uman devine un concept de istorie antică, noile culmi ale succesului se rezumă la a adăuga mai mule carămizi indestructibile.
   Trăirile sunt simplificate, cu cât mai simplu, cu cât mai comun cu atât mai bine, zidul devine mai puternic. Inteligența și-o însușeste recoltând de la sursă, a fi un user e mult mai bine decât un creator. Zidul devine unicul creator artist dement al realităților ce noi avem impresia că ne aparțin, o sigură percepție, un sigur gând, o singură entitate alcătuită din sutele de corpuri fară identitate contopite într-un non-sens genial, zidul.
   Există o singură posibilitate să ucizi monstrozitatea ce în curând va deveni de neoprit. O singură soluție la chestiunea zidărească, un singur ultim front de luptă, un singur strigăt impotriva asimilării inevitabile, un scurt război de-o clipă. Cu o singură idee inoculată în mințile deja în zid incorporate, putem opri acest necurat holism funest, putem readuce omul în vârful creației evoluționiste, putem trece la următorul nivel.
   Dar zidul își trimite cărămizile infestate să ma corupă, sa mă răpună, să ma accepte, în structura deja acum și aici vie, prezentă, activă, ideală pentru eternitatea în care zidul se va desfăta ca unic organism inteligent din univers. Inteligența fiind sublima formă de umanitate ramasă vie în secole ce vor urma sub teroare latentă instaurată de regimul autoritar al ZIDULUI.

experiment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: