Aminitiri din epoca purpurie (part ii)

Soarele îmi aducea aminte de zilele de altă dată. Incandescența sa combinată cu briza rece mă duceau în zilele în care lucrurile încă erau normale. Ruptura de realitatea monotonă bine conturată a avut loc în prima etapă a evoluției. Produsele imaginarului comun luase viață. Lucifer conștientizându-și statutul atât incert cât și incomod de țap ispășitor, a renunțat și iadul clasic portretizat până atunci în tot felul de impostaze a devenit un paradis pentru cei ce voiau o ascensiune rapidă în artele ascunse ale puterii. Ea era o simplă muritoare fără nici o aspirație la astfel de poziții, acum libere.

Dar umanitatea din ea, s-a evaporat. Într-o noapte de orgie albă, în care munții de vis alb erau ingerați cu poftă, de pe o oglindă veche de cel puțin 100 de ani, structurați meticulos în linii de cel puțin 15 centimetri și spuma sticlelor goale rămânea singurul indiciu al conținutului, ea a trecut în următoarea etapă din cercul vicios al transcendenței. În beția imaculată hrănită de linii zâmbitoare și de șampania de cristal, venele i-au fost amestecate cu cioburile ascuțite din sticla groasă albăstruie. Căzută în genunchi, deasupra unei bălți de sânge care o amuza teribil și îi oglindea chipul perfect, ultima picătura de viață a fost cea care i s-a scurs printr-o lacrimă astfel luându-și adio de la umanitate.

Purgatoriul a fost servit în forma unui praf pe care o dată tras, o transporta în fracțiuni infime de timp din culmea ascuțită a plăcerii în abisul rece al durerii. Era o acțiune repetată timp de câteva eternități, un ciclu al dualității tipic umane. Praful nu avea finalitate și stările provocate nu aveau limită în intensitate. Era un joc din care trisând ca deobicei a ieșit câstigătoare și atunci în noul infern și-a regăsit scopul existenței. Primul ei act a fost să se asocieze cu Mephisto, vechiul sfetnic și frate vitreg al celui dintâi căzut. Apoi sub presiunea carnală, simbolul și personificarea vie a întelepciunii răului absolut a încoronat-o regină peste noul iad.

În noua statură, primul ei amant a fost Mephisto, pe care furându-i mințile și cheia bibliotecii interzise, l-a decapitat și capul pe o tavă din cupru în dreapta tronului pe un pedestal l-a instalat. Era primul trofeu dintr-o serie numeroasă ce a urmat. Pe lângă capete le păstra și falusul în starea cea mai bună posibilă, astfel toți cei ce îi cădeau în pat deveneau monumente ale măreției și puterii, ce cu fiecare nouă victimă, creșteau.

Demonii verzi au fost produsul amestecului dintre sămânța ei și cea oferită de Mephisto. Așa s-au născut primii ei copii, securizându-și locul de frunte pe noul tărâm. Nu a trecut mult și represaliile au început să apară. Tot iadul a fost înghițit de un război civil câstigat de noua regină prin puterea seducției. Și-a trimis nou-născuții pentru a dărâma purgatoriul din temelii și aîl reconstrui într-o dimensiune nouă, una în care doar cei aleși de ea și ea însăși avea acces.

Îmi aduc devtoate aceastea aminte pentru că din poziția mea de observator non-participant al primei revoluții autentic spirtuale a omenirii am avut doar de pierdut. Și asta nu a fost tot. Repercursiunile noii ordini universale care acum căzută direct sub puterea și influența minții comune, unită doar prin tendințele uniformizatoare aveau să îmi distrugă propria mea realitate la care cu adevărat țineam. Era singurul lucru care îmi oferea energia de a continua. Era rezultatul construit cu multă sudoare de percepția pe care în mulți ani am ales-o să îmi fie călăuzitaore în deșerturile existeței umane.

Și acum eram singur… singur într-o beznă în care singurul lucru real era doar ceea ce observam cu simțurile fizicie…dureros sau nu trebuia să înteleg și poate să fac ceva pentru a îndrepta o parte din greșelile trecute pe care direct sau indirect mi le asumam și asta mă făcea responsabil.

experiment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: