revelație conștientă

Sunt sătul de iluziile ce pun în mișcare societatea umană. Cu toții murim devenind o statistică făra sens. Timpul nu ne iartă și istoria ne distruge identitatea parțial definită pe parcursul anilor în care suntem aruncați pe scena făra nici un spectator. Nimic nu are nici un sens, supraviețuirea este supraapreciată și acțiunile sunt irosite pentru scopuri făra nici o valoare reală. Trăim pentru a consuma resursele unui organism viu fără a aduce nici o contribuție reală. Suntem o specie parazitară ce nu ar fi trebuit lasată să evolueze din rândul primatelor ce își duc viața intr-o armonie perfectă cu legile naturii.

Ne înmulțim și distrugem și mai mult. Ar trebui să ne gândim serios la ce ar fi, dacă am comite un suicid global, total irevocabil? Nu ar fi mai bine? Dar nu. Caracteristicile speciei umane au fost si vor fi elemente ce vor conduce la autodistrugere sau la distrugerea celorlalți. E scris in codul nostru ADN. Nu puteam trăi în pace, conflictul e singura și adevarată noastră menire și în flăcarile lui vom sfârși.

Nimeni nu a reușit și nici nu va reuși să repare cele două defecte fundamentale prin care orice am face, nimic nu se va schimba. Tendințele agresive și moartea nu vor fi niciodată învinse astfel viata devenind absolut inutilă.

experiment experiment final

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: