Absolutul sincer de sângeros…

Iubești pentru că urăști și pentru că urăști trăiești. Te-ai născut cu impresia ca amestecul de gene a fost o dovadă de iubire. Te înșeli până în momentul în care ești supus la același experiment tragic și ironic al naturii și descoperi că un puternic instinct al cărnii a fost sursa apariției tale triste într-o lume ce prin propria-ți percepție e gri dar pentru ceilalți e roz. Îți dai seama cu timpul că multe dintre lucrurile care te înconjoară sunt niște iluzii fade pentru a te ține într-o închisoare în care să servești interesul predecesorilor celor ce acum o întrețin chiar dacă nu au creat-o.

Dacă deschizi ochii adevărul devine durere și durere se transformă în artă. Arta devine singurul tău scop pentru a putea evada de adevăr. Creația este leacul căutat la cancerul existenței. De ce exist? Cine sunt eu? Nu ai răspuns.

Poate doar ceva ce temporar te va ține în viață sau focalizat pe alte activități ce te determină să îți reînchizi ochii. Un răspuns încărcat de obiectivismul suprem al unui adevăr absolut îți lipsește. Irosești timp căutându-l dar făra nici un rezultat fericit. Ochii deschiși sunt echivalentul durerii permanent de perpetue la care vei fi suspus pentru restul clipelor pe care le mai poți petrece în această existeță inutil de reală.

Realitatea e voința celor ce te vor ca unealtă sau ca o legumă ce trebuie să hrănească în urma descompunerii alte legume. Ești un pion într-un joc de șah pe care universul îl joacă cu cei doi poli pe care religia și alte organisme de cenzură transcedentală le-au numit Diavol și Dumnezeu. Și asta e doar o incursiune în calea infinită spre adevărul absolut.

Ești sigur doar de un lucru… existența ta se va sfârși… începutul ei încă e pus sub semnul întrebării… sfărșitul e doar o pontențială variabilă din cele 45 pe care nu am chef să ți le expun. Ca și mine ești un nimic în ecuația celor 6 dimensiuni celeste și pe deasupra încă ai ochii închiși. Deschide-i ia-mă de mână și calcă cu mine pe această cărare de durere făra de sfărșit numită cunoaștere…

experiment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: