spectacol într-un singur act…

Sângele scurs ar fi trebuit să purifice ceea ce acum mult prea mult timp a fost desacrat de nașterea ființei umane… o naștere hidoasă, specială pentru ridicarea în absolut al urătului interior. Apocalipsa a început atunci când primul homo sapiens a pus piciorul pe o bucată de pământ și făra nici un drept a spus ca e a lui și numai a lui… Astfel sfărșitul vine și nu nepărat pentru oameni ci pentru entitatea supremă, organismul ce ne ține în viață pentru Geea ce ne-a oferit totul și noi nu am dat nimic înapoi. Distrugerea continuă apocalipsa e în toi. Pământul de sub noi ce are viață, moare cu fiecare clipă a existenței noastre fără nici un rost decât cel de a distruge și de a ne autodistruge… finalul nu e departe și nici măcar în ceață, piesa ce se joacă e în ultimul act… Din momentul în care esti expulzat printr-un proces extrem de dureros de ființa care te-a modelat în interiorul ei devii un alt parazit al unui aranjament mult mai mare și destul de neînteles pentru majoritatea noastră.

A da naștere unei noi ființe nu e scopul absolut, perpetuarea speciei, o idee introdusă greșit… ideea ce ne va costa într-un final mai mult decât viețile mărunte pe care fiecare le duce sperând că va face ceva, altceva până când va rugini și va dispare.

Suntem o specie de paraziți pe cale de dispariție… cu căt ne înmulțim cu atât vom dispăre mai repede și vom satisface poate dorința Geei de a se vindeca… suntem o boală făra să conștientizăm… factorul determinant al distrugerii în mașă… deschidem răni și lăsăm cicatrici dincolo de întelegerea și imaginația noastră… și așa a început apocalipsa…

experiment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: