castă fantezistă…

Căzut în genunchi, îmi acopar rănile cu una dintre cârpile rezultate din distrugerea, într-o oază de furie, a uneia dintre rochiile ei preferate. Preferam să o vad cu altul decât cu vena plină de otravă. Până și faptul că am izbucnit ca un nebun orb nu m-a ajutat deloc, tot ce am reușit să fac, a fost să îmi tai vârful urechii stânge și jumătate din degetul mic al mâinii drepte. Foarte ingenios. Ea fiind în trip-ul ei intravenos, râde cu un puternic accent demonic  de sângele care explodase cu jet.

Încerc să îmi dau seama cum aș putea să îmi opresc lichidul vital să mai curgă și cum să o fac să își dea seama ce se întâmplă. Dar mă complic fără nici un sens. Ea e mult prea drogată, eu sângerez mult prea mult, așa că hai să profit.

Plonjez asupra ei. Îi înfing ușor în gură jumătatea de deget rămasă. Ea din reflexul unui sugar, începe să îmi ofere o felație de toată frumusețea. Simt cum viața se scurge din ce în ce mai ușor din mine și mintea o i-a razna. Ocazia face ca, în tot haosul, am un membru erect pe care ar trebui să il folosesc.

O apuc brusc,  îi ridic fusta neagră, strâmtă, de două palme lungă și ca deobicei, nimic pe dedesupt. Încerc să îi îndes degetul și mai bine în gura care continuă să sugă sângele cu o sete de admirat. Îmi provoacă o plăcere extraordinară întregul peisaj aproape post-apocaliptic din mica noastră garsonieră.

O penetrez, îi simt dinții cum încalecă carnea rămasă. Durere… placere…urlete… și în toată mișcarea eu pierzându-mi pe o pantă alunecoasă, starea de conștiență.

Un deliciu sexual cu o tentă de porno hardcore asezonat cu canibalism inconștient  pe care doar în insule pustii pline de băștinași înfometați mi-l poți imagina că ar putea exista. Dar ce… trăim într-o țară a tuturor posibilităților și eu mă bucur într-un mod intens de libertatea totală ce multora nu ele este dată să guste.

Îi simt privirea rece și gemetele de gheață lovindu-mă cu ura unei persoane handicaptă emoțional. Îmi trântește mână dreaptă, mă împinge și îmi oferă o felație pe bune… dar ce să vezi… mai mult sânge, sperma mea albă în două cu sângele de un roșu aprins cu reflecții albastre…

Pereții încep să se prăbuseașcă, cărămizile se scot una pe altă, le cresc aripi și își iau zborul. Cerul devine negru, scuipă flăcari, pline de iepuri de câmp, albi, ce plutesc până și lor le cresc aripi rozii și vomită cristale de sticlă ce taie tot în jur. Soarele explodează lovit de o lună, pierdută în fumuri de cannabis, raze violete, pietrifică iepurii. Eu și cu ea în actul de împerechere orală, scăpați de orice control fizic, suntem aruncați într-o centrifugă ba verde, ba portocalie.

Îmi găsesc capul la câteva mii de leghe depărtare, suspendat de o mână încleștată în părul blond, acum plin de bucățile de limfă înghegată. Mâna este a ei. Și în cealaltă ține un cuțit… și pe buze un zâmbet nevinovat și în ochi o privire angelică…

Mă trezesc, e 5:50… Ea doarme liniștită în brațele mele…

Coșmar sau profeție, închid din nou ochii și dezmățul continua conform scenariului ascuns într-un colț plin de pânze, pline ochi de paianjenii amintirilor pregnant uitate…

experiment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: