Aberație deliberată

Încerc să înteleg de ce pentru a răspunde la toate întrebările ai nevoie de o cauză și un efect. Cauzalitatea devine o sarcină destul de greu de suportat mai ales cand esti obligat să răspunzi pentru propriile tale acțiuni. Ești scufundat într-o gaură plină cu smoală încinsă, pielea îți este dezintegrată și ajungi la stadiul în care erai înainte să te naști. Prefer să uit că am de dat răspunsuri legate de cauzalitatea acțiunilor pe care anterior le-am dovedit ca fiind nule prin negare.

Logica ne distruge impulsul de a simți în fiecare moment, în care se declanșează încercarea de a lega motive de acțiuni, scuze pentru fapte, cauze și efecte. Nu există nici o cauză pentru nimic. Totul este o joacă între impusulsurile neuronale pe care privarea obsesivă și abuzivă de somn a transformat-o într-o altă formă de suicid, lent și dureros.

Aștept momentul în care libertatea să devină ceva real, ceva palpabil, nu o altă neglijență a unui sistem de valori strivit de o societate hedonistă. Satisfacerea placerilor devine singurul obiectiv prin care o masă de indivizi devin apți și conștienți de a forma un grup. Grupul i-a amploare precum cancerul în organism, devine intreruptibil, devine o masa ce nu mai poate fi oprită, devine sfârșitul inevitabil al individualității.

Te trezești prins într-un lichid, ce te absoarbe și te dizolva, te transformă în ceea ce peste tot, acum și pentru totdeauna vei fi. În narcolepsie răspunsul asteaptă descoperit.

experiment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: