To be Punched and then Fucked (trilogia sex si violenta)

Sa mori. Sa mori pentru o cauza. Pentru o cauza nobila. Pentru altcineva sa te sacrifici. E bullshit. De ce ? Pentru Ce ? Sa mori din dragoste. Aia da. Sa mori din dragoste e ca si cum iti cumperi un castel in rai si apoi devii agent imobiliar pentru 9ceruri.SRL. Da. Cred ca asta ar fi. Hai sa ne cumparam locuri in rai. Ne sacrificam pentru altii. Ne sacrificam pentru o cauza nobila. Si avem loc asigurat in rai.

Din pacate. Nu e asa. E suicid. Deci fie ca iti pui streangul de gat. La propriu. La figurat. Tot suicid. Ce melodic e „suicid”. E ca si cum ar pronunta sex, cea mai atragatoare tipa. Pentru tine. Bineinteles ca tot omul cu scaunul pe dupa cap si morcovul in anus condamna. Condamna aceasta forma de moarte. Ca altfel nu o pot numi. De ce ? Esti liber. Sau cel putin asta crezi. Asa ca… hai sa comitem. Sa comitem suicid. Pe dracu. Trebuie sa fii destul de tembel sau destul de prajit, cu creierul in scaunul cu rotile, pe locul de handicapat fizic din metrou, sa faci asta. Foarte amuzant, nu ?

Nu, nu e amuzant. E o stare in care multi se afla, putini au impulsul de a o face. E un gest frumos. Din dragoste. Adica daca respectiva persoana ma paraseste hai sa o fac. Sau daca eu o parasesc si nu pot trece peste hai sa o fac. Bullshit. Daca o faci, respectiva curva (valabil si in caz masculin, doar ca nu are acelasi impact fonic) va fi in culmea ogasmului pe care cu tine nu l-a avut. Ce trist. Ce sadic. Numai noi putem face asta.

Noi figuri umane cuprinse de sentimente amare. Cuprinse de tristeti neintemeiate. Devenim depresivi. Ne mutilam in tacere. Ne mutilam cu urlete de durere. Si apoi comitem suicid.  Poftim. Situatie ideala de suicid. Nu mai rezist. Imi aluneca mana pe lama  asa cum ii aluneca unui violonist de prima mana, arcusul pe corzi in timp ce interpreteaza mars funebru de Chopin.

Si apoi vin faza in care comiti sucid. Altfel de sucid. Hate fucking e o situatie buna de a descrie suicidul. De ce sa mori la propriu. Mai bine mor la figurat, cu scula infipta intr-o tipa cu gura mare si cu sanii mici si rezolv depresia prin ejaculare. Mda… e prea brutal? Sau e o alegere mai buna ce duce la un efect !?! Consecinta inteligenta prin care ai ocazia si a doua oara sa comiti suicid la figurat.

Sfat  pentru sinucigasi. Cand nu mai puteti, gasiti o tarfa umana (iar valabil si la masculin) si profitati de existenta ei in mizerie. O desacrati cu lichide seminale sau vaginale si deveniti veseli si vii. A comite suicid e ca si cum ai trai din nou. In alta forma ai zbura. In alta ai vomita pe rochia de mireasa a maicatii si apoi ai rade cu spume. Nu e deajuns ?

Sa terminam. Orgasmic terminam printr-o partida nereusita de sex. Doar cateva minute. Cateva minute in care toata atractia mortii iti devine gretoasa si te trimite in starea de nesat sexual. Nu mai bine ai zbura ca albinuta din floare in floare cu falusul la vedere ridicat pentru a face curat si in alte pesteri. Sau cu buzele verticale in bataia vantului ai sta si ai accepta materie cavernoasa, intre cele doua fabuloase si lasate buze.

X, Y doi prosti. Z o proasta. Eu un ignorat si un ignorant.

experiment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: