Letting the cables sleep


Sentimentele se traduc în muzică. Muzica se traduce în sentimente. Nimic mai simplu decat o reacţie reciprocă a unor evenimente ce au avut loc.  Asculţi o piesă atunci cand eşti într-o anumită stare şi apoi piesa iţi declanşează la mult timp după, aceleaşi sentimente  murdare şi insipide pe care le aveai într-un moment pe care ori vrei să îl uiţi ori vrei să îl memorezi şi să il retrăieşti la infinit.

Cel mai greu lucru la finalul unei relaţii cu implicaţii sentimentale extreme şi memorabile este să laşi trecutul în pace şi să treci mai departe, să ierţi, să uiţi şi să omori totul în mintea ta. Problema cu n necunoscute e muzica. Asculţi şi retrăieşti, asculţi şi te topeşti în propriul suc degenerat de sentimente putrede. E un mod foarte direct de a te măcina şi dizolva bucaţică cu bucaţica până cand rămâi doar oase. Oase de sentimente şi amintiri  ce în loc să iţi curme existenţa, ţi-o prelungec  într-un fel pe căt de abisal pe atât de aproape de realitate.

E declaraţia sorţii: „You’re fucked up!” şi aşa vei fi mult timp inainte. Sau poate nu eşti „fucked up”  ci eşti în culmea extazului negativ, stare ce iţi aduce o plăcere sadică. O plăcere pe care ai vrea să o foloseşti împotriva celei ce te-a adus în starea aceasta de dezintegrare psihologică din lumea reală.

Ai zburat, am zburat. Pacat ca nu pot ateriza fortat pe o pista ingusta numita constiinta afectiva a celor din jur. Sa imi arunc tot balastul in urechile altora, urechi ce vor respinge si nu vor intelege niciodata ce inseamna sa fii tu cu tine sincer si sa nu traiesti o existenta goala. O viata de ipocrit, o viata ce nu mai are alta valoare decat aia de combustibil pentru tot materialul de calitate nula ce e impus de mass-media zilelor noastre.

Reusesti. Treci cu brio prin criza unei varste foarte violente. O varsta care doar prin existenta unor ganduri specifice te proiecteaza in peretele civilizatiei inculte si intolerante. Facand parte din acel perete devii ceea ce altii nu au reusit sa devina, un pilon al societatii actuale.  Sic!

Lasand la o parte toate pierderile emotionale suferite, demne de imortalizat in cele mai bune piese ale trupelor de emocore si tot ce e  emo related ,  :)), cu mana pe inima ma ingrop si sper sa revin in stare functionala pentru un alt adevar brutal ce poate va deschide ceva ochi. Sper ca pe ai mei primii apoi pe ceilalti.

songs and words

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: